Select Page

El termini per presentar ofertes estarà obert fins el dimecres 4 de setembre.

El regidor d’Esports, Pere Barber, anuncia que l’Ajuntament d’Altea ha fet pública l’oferta de licitació per a les obres d’adequació i millora del Carrer de Pilota Valenciana de la Ciutat Esportiva d’Altea.

Pere Barber explica que “estes obres milloraran en gran mesura el Carrer de Pilota, ja que tenim prevista la substitució del sòl, que actualment és de formigó i que passarà a ser de llosa, igual que als trinquets, i a més tancarem amb parets la zona sud del carrer, que actualment es troba oberta”.

Estes obres, com ha explicat Pere Barber, estan sustentades entre Ajuntament i Generalitat, gràcies a una subvenció que cobrirà el 80% del pressupost, mentre que l’Ajuntament d’Altea assumirà el 20% restant d’un pressupost total de 89.334,45€.

Amb estes obres, conclou Barber, “posarem un carrer totalment renovat i millorat a disposició del Club de Pilota Valenciana i dels aficionats a este esport per a que puguen gaudir-lo mentre practiquen el nostre esport autòcton”. Per últim, el regidor convida a “totes les empreses que puguen estar interessades a informar-se per participar en el concurs públic i optar a realitzar estes obres”.

El termini per a presentar ofertes estarà obert fins el proper dimecres 4 de setembre. Tota la informació necessària per a presentar oferta es pot trobar en el següent enllaç:

https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=Xg%2Fx4YmTsQvnSoTX3z%2F7wA%3D%3D

Pin It on Pinterest