Select Page

L’edil de Projectes Europeus, Maria Antònia Laviós, s’ha reunit aquest matí amb Ana Vivo, estudiant del Grau de Mestre en Educació Primària; i les docents Pepi Gomis i Maria Ángeles Jorro, les tres alteanes que conformaran l’equip espanyol que participarà, del 9 al 19 d’agost, a la ciutat búlgara de Plovdiv, en el projecte europeu NEETs (Not in Education, Employmentor Training). Ha assistit també a aquesta trobada la responsable d’EuroAltea, Paloma Verdú.

El projecte del que són part les alteanes serà acollit i desenvolupat per l’Associació ‘’Bulgarian Youth Association’’ a Bulgària, concretament a la ciutat de Plovdiv, Capital Europea de la Cultura.

Aquest projecte sorgeix després d’un estudi realitzat en 10 regions europees, on es posava de manifest que la taxa d’atur afecta especialment al sector jove de la societat. Per tal d’ajudar i millorar la situació, s’ha creat un programa d’educació no formal dins el programa ERASMUS+, dissenyat per a treballadors juvenils i professorat amb l’objectiu de facilitar i multiplicar les habilitats i capacitats dels joves, tant personals, com interpersonals , a més d’habilitats d’autogestió i competències en iniciativa i planificació.

La regidora de l’àrea ha animat les tres participants a ‘’aprofitar aquesta oportunitat i entrenament en habilitats socials bàsiques que, posteriorment, podran aplicar a l’aula amb els seus alumnes. A més de ser una magnífica ocasió per intercanviar experiències amb participants d’altres països europeus’’.

Pin It on Pinterest