Select Page

La regidoria d’Esports, encapçalada per Pere Barber, informava de l’adequació d’un local situat als baixos del Palau de l’Esports per a ús del Club de Volei Altea. La inversió de l’actuació ascendeix aproximadament a 2.500€, segons dades aportades per l’edil d’àrea.

En el matí d’ahir, el regidor d’Esports i el president del Club, Paco Lloret, giraven visita al local i Barber feia entrega de les claus d’aquest nou espai al club, qui en breu traslladarà tot el seu material fins aquesta nova ubicació.

“Amb aquesta adequació de local i la cessió del seu ús”, declarava Barber, “hem dotat d’un espai més ampli al Club de Volei Altea i al mateix temps també es beneficia el Club de Futbol Sala, ja que fins ara compartien espai i ara passen a gaudir cada un del seu propi local per emmagatzemar material “.

Per la seua part el president del Club, Paco Lloret, es mostrava satisfet per aquestes obres que han permès al club tenir un espai propi on emmagatzemar tot el seu material esportiu.

Finalment, l’edil d’Esports també participava l’inici de treballs per a la creació de quatre pistes de Vòlei. “Una mesura que permetrà entrenar fins a quatre equips de Vòlei a la vegada, rendibilitzant al màxim les instal·lacions esportives i pal·liant així el problema existent amb els horaris disponibles per als clubs esportius locals”, afirmava el regidor, Pere Barber.

Pin It on Pinterest