Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Participació Ciutadana, responsable del projecte La Mar d’Associacions, està duent a terme accions de millora de les instal·lacions públiques en què s’ha ubicat este viver d’associacions; segons informa l’edil d’àrea, Maria A. Laviós.

Laviós ha recordat que La Mar d’Associacions és un projecte que es va posar en marxa el 2020 amb l’objectiu de fomentar l’associacionisme i dotar les associacions alteanes d’un espai físic on poguessen exercir la seua tasca; alhora que oferir una sala d’usos múltiples a qualsevol associació local que de manera puntual la requerisca, a petició prèvia, per reunir-se o dur a terme qualsevol activitat relacionada amb la seua gestió.

Ja en el seu inici van ser 9 les associacions que van sol·licitar tenir el seu punt de referència a l’espai de l’antic Jutjat de Pau, al Carrer la Mar -Corfoll; AECC Altea; Ames de Casa d’Altea; ALCEA; Corazón Exprés; Luali, amics del poble Saharaui; Feria de Eventos; Protecció Civil i Plataforma d’Afectats per la Hipoteca-, a les quals s’han anat sumant peticions puntuals d’ús de les instal·lacions esmentades.

Com ha indicat l’edil, al web de Participació Ciutadana www.alteaparticipa.es , apartat d’associacions, podeu trobar la informació referent al projecte, i la manera de sol·licitar l’ús de la sala d’usos múltiples de La Mar d’Associacions , amb els dies i hores disponibles de la instal·lació. A més de online, la petició de la sala es podrà realitzar de forma física a la Casa de Cultura.

Unes instal·lacions en què hui comencen les tasques de millora de les mateixes amb la pintura de les zones comunes, el canvi de mobiliari i la implantació de nou equipament de la sala d’usos múltiples per facilitar les activitats que s’hi duen a terme .

Finalment, Maria A. Laviós ha realitzat un balanç molt positiu dels gairebé dos anys que porta en marxa el projecte, “ja que han estat diferents les peticions de la sala d’usos múltiples que l’Ajuntament ha gestionat, que sumades a l’ús que les associacions que hi ha instaurades a les instal·lacions, suposa un èxit d’este projecte que fomenta l’associacionisme i facilita la tasca de les entitats que fan ús d’este espai municipal”.

 

Pin It on Pinterest