Select Page

A partir de demà divendres, els que visiten el Poble Antic d’Altea podran gaudir de Balconades i Fira del Xicotet Format. Dues de les iniciatives culturals que, any rere any i durant el període estival, converteixen els carrers del municipi en una sala d’exposicions a l’aire lliure; així ho ha donat a conèixer l’edil de Cultura, Aurora Serrat.

Balconades

Amb un nombre de 56 creacions d’artistes coneguts i també aficionats, Balconades omplirà d’art els principals carrers del Poblea Antic d’Altea.

Aquesta consolidada iniciativa s’inaugurarà oficialment el proper dilluns 22 a les 19:30h amb un recorregut en què els propis artistes mostraran les seues obres; però ja es podrà gaudir de la mostra a partir de demà divendres dia 19.

Les obres de Balconades 2019 romandran exposades fins al dia 1 de setembre. Retirades aquestes seran traslladades a la localitat veïna de l’Alfàs on s’exposaran del 6 al 30 de setembre. Del 7 al 15 d’octubre seran presents a Agost i a Benimantell del 8 de novembre a l’1 de desembre.

Aurora Serrat convida a la participació i agraeix als propietaris dels balcons la seua cessió, “perquè sense ella seria impossible dur a terme el projecte”.

 

Fira del Xicotet Format

Una nova edició d’aquesta fira, l’objectiu és fomentar les arts plàstiques mantenint viva la tradició de l’art als carrers durant els mesos d’estiu, serà present al Portal Vell d’Altea fins a l’1 de setembre, en horari de 20:00 a 01:00h.

“Aquesta és una oportunitat perquè els artistes joves mostren les seues obres”; apunta l’edil de Cultura, que recorda que la tècnica i temàtica de les obres són lliures.

Aurora Serrat revela que aquest any són 6 els artistes participants: Guinea; Javier Gómez Quintana; Cupcanvas; Pilar Bresso; Lorena Expósito i Esther Loreto.

Pin It on Pinterest