Select Page

Ahir dijous tenia lloc, en el CEAM d’Altea, una trobada entre professionals i empreses de diferents sectors econòmics alteans i comarcals amb la finalitat d’establir contacte entre ells.

Aquest esmorzar de treball és la primera de les accions que, des de la regidoria de Turisme, s’han programat juntament amb Avibe, després de la signatura del conveni de col·laboració entre les dues entitats. Totes aquestes accions estan destinades al sector turístic i comercial alteà i comprenen diversos cursos de formació i la creació d’una extensa xarxa de contactes perquè les empreses puguen col·laborar entre elles.

En el networking s’ha informat a les persones assistents de les propostes formatives del departament de cara a preparar els diferents cursos per després de l’estiu.

La Regidora de Turisme i Comerç en funcions, Anna Alvado, es mostrava molt satisfeta “per haver iniciat una relació de treball i col·laboració amb aquesta associació comarcal tan important, que aportarà professionalitat i formació al sector turístic i comercial d’Altea”.

Pin It on Pinterest