Select Page

Des de la Regidoria d’Educació, encapçalada per Vicenta Pérez, s’ha posat en marxa, un any més, l’Escola d’Estiu i Summer School, amb la col·laboració de Projectes Educatius.

Com ha explicat l’edil de l’àrea, “el nostre objectiu és brindar una oferta educativa, basada en l’aprenentatge i les activitats lúdiques, per a ajudar durant l’època estival en la conciliació familiar i laboral de les famílies d’Altea. A més, enguany, les escoles comptaran amb monitors per a xiquets i xiquetes amb necessitats especials”.

Aquesta nova edició recull d’una banda l’Escola d’Estiu, que tindrà lloc a Altea del 21 de juny al 6 de setembre i a Altea la Vella, en els mesos de juliol i agost. I per un altre, la Summer School, que es durà a terme en els dos mesos d’estiu.

Escola d’Estiu a Altea

L’Escola d’Estiu d’Altea està destinada a xiquets de 3 i 12 anys, i tindrà lloc en les instal·lacions del CEIP Garganes. L’horari serà de 9:00 a 14:00 hores, amb possibilitat d’aula matinal, de 8:00 a 9:00 hores, per 20 euros al mes. Així mateix, s’ofereix servei de menjador de 14:00 a 15:00 hores. Tal com ha explicat María Morales, “enguany incloem també als xiquets i xiquetes de nova matriculació, que vagen a complir 3 anys en 2019”.

El preu per als xiquets de 3 anys a 2n de primària serà de 100 euros al mes; de 3r a 6é tindrà un cost de 85 euros. Per a totes les edats, la quinzena tindrà un cost de 55 euros i per setmana el preu serà de 30 euros.

Escola d’Estiu d’Altea 2019

Escola d’Estiu a Altea la Vella

L’Escola d’Estiu a Altea la Vella està destinada a xiquets de 3 i 12 anys, i tindrà lloc en les instal·lacions del CEIP d’Altea la Vella. L’horari serà de 9:00 a 14:00 hores, i amb possibilitat de servei de menjador de 14:00 a 15:00 hores.

El preu per als xiquets de 3 anys a 2n de primària serà de 100 euros al mes; de 3r a 6é tindrà un cost de 85 euros. Per a totes les edats, la quinzena tindrà un cost de 55 euros i per setmana el preu serà de 30 euros.

La responsable de Projectes Educatius, ha explicat que, “enguany continuarà potenciant-se la pràctica de jocs alternatius i activitats com a manualitats, gimcana, jocs d’aigua en la piscina, ball i cinema i anglès, entre moltes altres”.

Les inscripcions per a l’Escola d’Estiu es poden formalitzar en les Oficines d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Altea (OAC) o en l’acadèmia de Projectes Educatius. Per a més informació, els interessats poden posar-se en contacte telefonant al 646 251 224, 619 021 920 o 679 019 325, i mitjançant correu electrònic a projectes_educatius_altea@hotmail.com.

Escola d’Estiu d’Altea la Vella 2019

Summer School

D’altra banda, Vanesa Ferrer, de Projectes Educatius, ha explicat que “la Summer School torna després de l’èxit d’edicions anteriors, en oferir classes 100% en anglès per a alumnes de 6 a 12 anys, en grups reduïts i per edats”. Les classes tindran lloc en les instal·lacions de l’Escola d’Adults i donaran començament l’1 de juliol, prolongant-se fins al mes d’agost. L’horari de l’escola serà de 10:00 a 13:00 hores, amb un preu de 135 euros al mes. S’ofereix un descompte si es matriculen dos o més fills, quedant en un preu de 100 euros cadascun.

Les inscripcions per a la Summer School es poden formalitzar en les Oficines d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Altea (OAC) o en l’acadèmia de Projectes Educatius. Per a més informació, els interessats poden posar-se en contacte telefonant al 646 25 12 24 o 619 02 19 20, i mitjançant correu electrònic a projectes_educatius_altea@hotmail.com.

Summer School 2019

Pin It on Pinterest