Select Page

L’Escola Municipal d’Estiu, que tindrà lloc de l’1 de juliol al 31 d’agost, obri el període d’inscripcions per al període de juliol; així ho han informat l´edil d´Educació, Miguel de la Hoz i la representant de Projectes Educatius, María Morales, empresa encarregada del desenvolupament de l´activitat.

Com ha indicat l’edil, este 2022 l’Escola d’Estiu tindrà lloc al CEIP Les Rotes i CEIP Altea la Vella, està destinat a menors amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys i comptarà amb els serveis “d’escola matinera” de 8 a 9 del matí i menjador de 2 a 3 de la vesprada.

Miguel de la Hoz ha subratllat que “els interessats a inscriure els seus xiquets i xiquetes ho podran fer a través del codi QR que apareix als cartells o a través del telèfon 604 400 213. La inscripció per assistir a l’Escola d’Estiu al mes de juny serà fins al 23 de juny i durant el mes de juliol s’obrirà un altre període d’inscripció per apuntar als xiquets i xiquetes que vagen a l’agost”.

Per la seua banda, la responsable de Projectes Educatius, ha explicat que “este any s’ha decidit que el tema entorn al qual gira l’Escola d’Estiu siga el safari, per la qual cosa totes les activitats i jocs que es desenvoluparan estaran relacionades amb els animals, el seu hàbitat i el planeta”. “Es portaran a terme jocs, gimcanes, compta contes, excursions i molta aigua per combatre la calor”; ha detallat María Morales, que ha acabat desitjant que “tots els xiquets s’ho passen molt bé, igual que en edicions anteriors.

El preu de l’Escola d’Estiu es de 140€ al mes per als inscrits de 3 anys i de 130€ per a la resta. En el cas de mig mes el preu es de 75€ per als participants e 3 anys i de 70€ per als de 4 i més.

D’altra banda, l’edil d’Educació ha convidat que aquelles persones que estiguen interessades a treballar a l’Escola d’Estiu com a monitors poden enviar el seu currículum al correu auxeducacio@altea.es  adreçar-se a la regidoria d’Educació o posar-se en contacte amb Projectes Educatius, al telèfon abans esmentat. Tenen de termini per enviar el seu currículum fins al 9 de juny.

“Esperem que este servei ajude les famílies a la conciliació laboral durant este període de vacances escolars i que els xiquets i xiquetes que assistisquen s’ho passen bé i gaudisquen d’una escola diferent”. Ha conclòs Miguel de la Hoz.

 

Pin It on Pinterest