Select Page

L’equip juvenil femení del Club Voleibol Altea va merèixer més en l’eliminatòria que va jugar del Trofeu Federació. Tant en el partit d’anada com el de tornada, les jugadores del Manu Escola Conductors Altea van mostrar la millor versió de la temporada.

Les jugadores alteanes eixien obligades a remuntar el resultat advers collit enfront del CV. Rafael Altamira a València, on les locals es van imposar per un 3-1. Des de l’inici i abrigallades pel públic congregat en les graderies del Palau dels Esports d’Altea, l’equip juvenil del CV Altea va dominar i va controlar el joc conscient del seu poc marge d’error. D’aquesta forma les alteanes es portaven els dos primers sets i estaven més prop d’alçar el xoc.

Però una de les claus va estar en el tercer set, on les nostres van dominar en els primers punts del set, però on les del Rafael Altamira van anar retallant a poc a poc la diferència per a col·locar-se amb avantatge a meitat de mànega. D’aquesta forma les valencianes, amb la victòria parcial en el tercer set s’asseguraven almenys el set de desempat.

Les alteanes conscients que el quart set i la victòria parcial en el partit havia de ser d’elles, van eixir disposades a no cometre els errors del set anterior i van tornar a dominar aquesta mànega de principi a fi, per a tancar la victòria en el set i el partit per 3-1.

Després del resultat, tocava començar de nou i jugar-se la classificació a la següent ronda en el “Set d’Or”, on el marge d’error era molt poc, com després es puc comprovar. Les alteanes van fer el primer punt en aquest definitiu set, però va ser una anècdota ja van ser que van ser a remolc en la resta de set, sobretot després de l’obligatori canvi de pista als huit punts. L’Altamira va controlar el marcador i es va valdre dels nervis lògics de les locals per a acabar imposant-se per 10-15, i d’aquesta forma, aconseguir la classificació.

Final agredolça per a les nostres, quines malgrat això, es pot afirmar que han fet una bona temporada en la qual han anat de menys a més, i amb algunes jugadores de l’equip juvenil femení jugant amb l’equip sènior femení de Primera Nacional.

Pin It on Pinterest