Select Page

L’Associació d’Agències de Viatge de Benidorm i Comarca, AVIBE, va celebrar, dijous passat dia 4, la seua assemblea general ordinària i la seua 40 aniversari en les instal·lacions del GVA CdT “Domingo Devesa” de Benidorm, presidida per Juan José Pérez Parker, president d’aquesta.

La regidora de Turisme, Anna Alvado, assistia a l’esdeveniment com a representant de l’Ajuntament d’Altea, al costat del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el director del Patronat de Turisme, José Mancebo; l’alcalde de Benidorm, Antonio Pérez Pérez; el senador, Agustín Almodóvar Barceló; així com nombroses personalitats del sector turístic de la Costa Blanca.

Alvado manifestava que “ha sigut un honor haver estat present en la celebració del 40 aniversari d’AVIBE, acompanyant a les persones associades a aquesta entitat, magníficament representades pel seu president, Juan José Pérez Parker. Aquesta admirable xifra evidencia la importància d’aquesta associació i del sector al qual representa. Les agències de viatge han aconseguit sobreviure a la descomunal competència del comerç online i, hui dia, han aconseguit posicionar-se com a referents del turisme de qualitat”.

Alvado informava que, “AVIBE, a més, també té un vessant formatiu, realitzant accions i cursos de formació per a professionalitzar al sector turístic. Per aquest motiu, en breu, se signarà un acord de col·laboració entre l’Ajuntament d’Altea i aquesta associació amb la finalitat de realitzar cursos per a les empreses del sector turístic alteà que així ho desitgen”.

Pin It on Pinterest