Select Page

El dissabte al matí tenia lloc una acció més del Pla de Dinamització Comercial impulsat per la Regidoria de Comerç. En aquesta ocasió l’AMPA i el CEIP El Blanquinal realitzaven un Flash Mob al Passeig Marítim d’Altea.

La regidora de l’àrea, Anna Alvado, destacava que, “des del primer moment que vaig saber que estaven treballant en aquesta activitat, els vaig manifestar la meua voluntat d’actuar a la zona comercial i els vull agrair la seua entusiasta predisposició. Ha estat una de les accions més boniques que hem realitzat per dinamitzar el comerç local. Vull agrair a l’alumnat, AMPA i CEIP El Blanquinal el fantàstic treball que han realitzat i que, entre altres coses, ha servit per animar el comerç alteà “.

Després de l’actuació al passeig marítim, continuaven amb els seus balls pel Carrer Filharmònica, el Mercat Municipal, l’Avinguda Jaume I i la Plaça de l’Ajuntament, per acabar dins de la Carnisseria Orquín. Alvado manifestava que, “ha estat molt emotiu veure l’entusiasme de les xiquetes i xiquets, pares, mares i professorat, que també han participat en l’activitat. I sobretot veure com unint esforços de diferents col·lectius, podem beneficiar la comunitat. Espere que repetisquen quantes vegades vulguen “.

Pin It on Pinterest