Select Page

L’Ajuntament i el ZEM WellnessRetreat Altea signen un conveni de col·laboració.

El divendres passat, l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i el director del ZEM WellnessRetreat Altea, Franck De Weerdt, signaven un conveni de col·laboració pel qual les dues entitats es veuran beneficiades. D’una banda, el consistori col·laborarà en la provisió de llocs de treballat fent de mediador entre la població i el centre i per una altra, ZEM tindrà en compte la borsa d’ocupació municipal a l’hora de seleccionar els seus empleats. Els llocs de treball directes que s’estimen per a l’obertura d’aquest Retir de Gran Luxe són uns 250.

‘’Des del primer dia en que l’empresa que està gestionant la reforma de l’hotel d’Altea Hills va presentar el projecte a l’Ajuntament, ens va interessar per diversos aspectes. Un pel que significa per al nostre poble a nivell turístic com un referent d’alt standing; també pel tipus de serveis que es prestaran; no és un hotel a l’ús, sinó que té tot un seguit de serveis que el fan diferent i dirigit a un sector del turisme que està poc explotat a la nostra zona’’, com declarava l’alcalde en el transcurs de la presentació i signatura de conveni.

Com destacava l’alcalde, ‘’cal tenir molt en compte la creació de treball que vindrà potenciada amb l’obertura de l’hotel i l’estabilitat que pot donar al nostre entorn laboral’’. ‘’Sabem que part de la feina que es genere serà molt especialitzada, però nosaltres volem que l’hotel siga conscient de les demandes que Altea té i posem al seu servei l’interès i la relació amb el sector d’ocupació alteà’’; ha afegit el primer edil.

‘’Mostrem la nostra predisposició a treballar al costat de l’hotel a la selecció, en les propostes, en la recollida de currículums, en el foment i fer-nos partícips de l’important que serà per al nostre poble l’obertura d’un hotel amb les característiques que l’hotel ZEM tindrà’’, concloïa Jaume Llinares.

Per la seua banda, el director del ZEM WellnessRetreat Altea apuntava els detalls d’aquest nou centre dedicat a l’estil de vida saludable,amb una superfície que supera els 25.000 metres quadrats construïts. Amb 95 habitacions suites que compten amb un disseny de luxe i mediterrani molt cuidat per al confort de l’hoste.

Franck De Weerdtas senyalava que el ZEMness tindrà 4.500m2 distribuïts en dues plantes que comptaran amb 65 cabines de tractaments, diverses piscines interiors i exteriors, sauna, hamman, cabines de sal de l’Himalaya, cabina de neu, condicionament físic, ioga, meditació, etc.

A més el Retir tindrà el seu propi hort ecològic que permetrà utilitzar aliments i productes BIO seleccionats per a l’alimentació dels clients. Hi haurà una zona exclusiva de botigues de luxe i uns jardins de més de 50.000m2 amb diferents ambients.

‘’Els clients vindran perquè tenen un objectiu de salut i tindran un estada coordinada amb serveis que els ajuden a aconseguir-los, sent estades de 7, 14 o 21 dies habitualment amb paquets que combinen tractaments que faciliten la pèrdua de pes, el procés detox, el rejoveniment o el fitness i el coaching holístic entre d’altres’’; afirmava el director. Qui aclaria que al món només hi ha 7 ó 8 centres d’aquest tipus.

Finalment, la responsable de recursos humans del centre, Carolina Marín, ha puntualitzat que el web d’ocupació pròpia serà llançada a principis de maig i de moment es poden remetre candidatures a través de Linkedln i del sistema de borsa d’ocupació que pose en marxa l’Ajuntament .

Els processos de selecció de nivell base s’estima que començaran a partir del març del 2020. Hi haurà un període de formació segons el lloc que s’ocupe i la data d’obertura estimada del ZEM WellnessRetreat Altea és estiu de 2020.

En la signatura de conveni i presentació del projecte estaven també presents l’arquitecte redactor de mateix, Luís Rodrigo; els regidors de Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu; d’Ocupació, Diego Zaragozí, i d’Hisenda, Pere Lloret, i Patricia Mora, intermediària entre l’hotel i el Consistori.

Pin It on Pinterest