Select Page

Aquest cap de setmana el Club Nàutic d’Altea ha celebrat el Trofeu Memorial Presidents i la tercera prova del Trofeu 5 Clubs.

Aquest dissabte 9 de març a les 12.00 hores un total de 22 equips de creuer prenien l’eixida en la primera jornada del Trofeu Memorial Presidents, una regata ja clàssica en el calendari esportiu del Club Nàutic d’Altea.

Amb 21 anys d’història el Memorial Presidents ha obert enguany 2019 les proves de la Copa Autonòmica de Creuer.

Aquesta primera jornada s’ha realitzat en un recorregut amb bastons sobrevent-sotavent. Durant tot el matí el vent ha bufat de sud amb una intensitat de 7 nusos permetent realitzar les dues proves programades.

El segon dia de regata començava el dia més ventós en la badia d’Altea, el vent del sud bufava en intensitats entre els 10 i els 12 nusos, la qual cosa ha permès realitzar la prova amb totes les garanties i oferir a més una bonica imatge dels velers en el mar.

A aquesta última jornada s’unien els equips de creuer del Trofeu 5 Clubs compartint així tots dos esdeveniments el camp de regates. Els més de 150 regatistes participants realitzaven un recorregut costaner en la badia d’Altea de 10 milles.

A les 14.30 hores els últims participants travessaven la línia d’arribada i l’organització donava a conèixer als guanyadors d’aquesta edició.

En Grup A, el guanyador ha sigut l’embarcació ‘Marina Greenwich’ de Dominic Lluna del CN Campomanes. El primer lloc del Grup B ha sigut per a l’embarcació ‘Tania IV Medilevel’ d’Ignacio Campos del RCR Alacant i en la categoria OPEN ha sigut Vicente Guijarro amb l’embarcació ‘Marina VI’ del CN Altea qui s’ha portat el primer premi.

A les 15.30 hores començava el lliurament de trofeus que ha comptat amb la presència d’Antonio Escribano, vocal de vela del CN Altea i Pablo Lorente de No, vocal de comunicació. Durant l’acte s’han entregat també els trofeus als tres primers classificats d’aquesta tercera prova del Trofeu 5 Clubs. En el Grup A, el guanyador ha sigut l’embarcació ‘Ítaca’ de Claudio Valentani del RCN Calpe. El primer lloc del Grup B li ho ha portat l’embarcació ‘Tania 4 Medilevel’ d’Ignacio Campos del RCR Alacant i en la classe OPEN ha sigut Carlos Momplet amb l’embarcació ‘Isabela’ del RCN Calpe qui s’ha fet amb l’or.

A continuació i per a tancar totes dues regates els més 150 regatistes i acompanyants han gaudit un menjar en el restaurant del Club Nàutic d’Altea amb una paella de marisc com a plat principal.

Pin It on Pinterest