Select Page

L’Altealife va repetir victòria en aquesta jornada, en un partit sense massa història enfront del Goldcar Sant Joan. Les alteanes van ser molt superiors a les santjoaneres en tot moment, i pese a l’empenyiment de les visitants en alguns trams de la trobada, l’Altea va aconseguir els punts en joc per la via ràpida.

El partit va començar amb domini local, en un primer set on ja es va poder veure a un Sant Joan temorós i tenallat pels nervis. No en va les alacantines arribaven a Altea amb poc marge d’error per a eixir dels llocs de descens.

Punt a punt l’Altealife va anar adquirint cert avantatge, tant en el primer com en el segon set, per a tancar les dues primeres pispes amb certa solvència. Però en el tercer set els errors no forçats de l’Altea van permetre al Sant Joan aferrar-se al partit, arribant als últims punts amb avantatge. Però de nou una xicoteta reacció local va ser suficient per a donar-li la volta al marcador i tancar el partit amb un clar 3-0.

D’aquesta forma les alteanes es manté una setmana més en la 6ª posició amb 32 punts, i mancant tan sols dues jornades, amb la 8ª posició com a mínim assegurada. El pròxim compromís de l’Altealife serà a San Sebastián de los Reyes enfront del CV Sanse, que s’està jugant una plaça per a disputar el play-off d’ascens a Superliga 2. Per tant les alteanes poden ser jutgesses en l’esdevenir de la competició, en un partit que es disputarà el diumenge 17 de març a partir de les 13.00 hores en el Poliesportiu Municipal Eduardo López Mateo de la localitat madrilenya.

Bon cap de setmana per als equips base

El cap de setmana va ser bastant complet per a la resta d’equip del Club Voleibol Altea. Les juvenils del Manu Escola de Conductors Altea es van imposar al CV Cap d’Or Teulada per 3-1, en l’últim partit de la temporada per a elles, en una campanya en la qual han anat de menys a més demostrant cert marge de millora. D’altra banda, l’equip cadet femení de l’Altealife va perdre a casa davant CV Finestrat per 0-3.

Quant als equips que disputen els Jocs Escolars a Benidorm, repartiment de punts per a tots ells. L’equip cadet es va portar un punt en el seu enfrontament a Almadrava, i els dos alevins mixtos van aconseguir també puntuar en els seus enfrontaments enfront dels col·legis Murtal i Bautista Lledó.

Pin It on Pinterest