Select Page

Alcalde i regidora de Comerç presideixen l’acte de presentació.

Dissabte passat a la vesprada, l’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares i l’edil de Comerç i Turisme, Anna Alvado, presidien la presentació en societat de la recentment constituïda Associació Feria de Eventos i la seua junta directiva.

L’acte, que va comptar també amb la presència de Bernabé Cano, Diputat Provincial i Alcalde de la veïna localitat de la Nucia; el president de JOVEMPA Marina Baixa, Josep Llorca i una destacada representació del teixit associatiu i comercial alteà.

La Junta Directiva de l’Associació Feria de Eventos la componen Sergio Pastor en qualitat de president; Luís Alvado, vicepresident; secretària Crina Gavrila; tresorer, Sergio Pereira i vocals, Pedro Manuel López, Nelly del Arbo i Carlos Peréz.

Com indicava l’edil alteana de Comerç, “la bona salut d’una comunitat, també es mesura pel seu teixit associatiu, per això és tan important fomentar l’associacionisme. Amb aquesta, ja són dues les associacions comercials que s’han creat en aquesta legislatura, la qual cosa m’enorgulleix especialment. El sector d’esdeveniments és molt important per a la nostra economia, són molts els establiments comercials implicats i hem d’aconseguir, entre totes i tots, consolidar la Feria de Eventos com un referent en el nostre territori”.

Pin It on Pinterest