Select Page

Demà dissabte, 2 de març, s’inaugura la ruta Altea-Benidorm amb una marxa

A les 9:30 del matí, des de la Plaça de l’Ajuntament d’Altea, partirà la marxa que inaugura la ruta Altea-Benidorm, ramal central dels camins del Sud-est i de la Llana. L’alcalde, Jaume Llinares i l’edil de Turisme, Anna Alvado, al costat de les autoritats del municipi veí de l’Alfàs, rebran als integrants de l’Associació Amigos del Camino de Santiago de Alicante , impulsora de la iniciativa i el propòsit és el de potenciar i coordinar la tasca amb vista a la rehabilitació, defensa, conservació i investigació del patrimoni històric-cultural dels camins de Santiago, així com fomentar tota mena de camins i itineraris culturals.

Com explica l’edil de Turisme, Anna Alvado, “a l’abril de l’any passat Altea va assistir a una reunió informativa a la Diputació Provincial d’Alacant, en la qual ja vam mostrar l’interès del consistori per formar part de la ruta del ramal Central del Camí de Santiago del Sud-est a la Província considerant que és un atractiu turístic més. A partir d’aci aportem les dades històriques del municipi que acreditarien que Altea també era lloc de pas cap a Compostela i ara inaugurarem amb un marxa la ruta Altea-Benidorm”.

Anna Alvado ha animat a la participació i recorda que “la recuperació del nostre patrimoni històric i cultural, com a referència de la singularitat d’Altea, va directament lligat al desenvolupament turístic i a la desestacionalització del mateix. Pel que formar part d’aquest ramal del Camino de Santiago, suposa una oportunitat més de conèixer l’entorn d’Altea “.

Pin It on Pinterest