Select Page

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí i la responsable de Comunicació de Palau Altea, Isabel Martínez, han presentat la 4a edició de Música a l’Escenari de Palau Altea. A més, per tercer any consecutiu es celebra el Concurs de Música a l’Escenari a través del qual es tria als participants per a actuar a l’auditori.

L’edil de Cultura ha destacat que “amb aquesta proposta es pretén donar l’oportunitat a grups joves d’actuar i donar-se a conèixer a un ampli públic, a més de fer-los arribar una ajuda amb els premis”. I ha animat a tots els grups a presentar les seues obres i la seua música, a més dels ciutadans a assistir a l’esdeveniment, “perquè hi ha molta qualitat musical”.

Tal com ha explicat Isabel Martínez, “enguany hem triat un format diferent, tipus festival, més informal. Volem donar-los la possibilitat als assistents de conèixer els secrets de l’auditori. La novetat és que enguany Palau Altea prestarà una barra a l’Associació de Moros i Cristians, sent els càrrecs festers els que la porten i recapten diners per als seus respectius boatos, a més d’ajudar les festes d’Altea”.

Enguany eixiran triats tres grups a concurs per a actuar al costat del valencià ‘Gener’, el dissabte 8 de juny. “Creiem que és important donar suport i donar-los l’oportunitat a aquests joves de pujar-se a un escenari professional i tocar amb un grup de renom com és Gener”, ha indicat la responsable de Comunicació de l’auditori.

El jurat que triarà als participants estarà format pels regidors de Joventut, Pere Barber i Cultura; dos músics especialitzats i un responsable de Palau Altea. El públic serà qui atorgue els premis el dia del concurs. Aquests seran tres; un primer premi valorat en 600 euros, el segon de 400 euros i el tercer de 200 euros.

Els grups interessats a participar en el Concurs de Música a l’Escenari de Palau Altea hauran de complir dos requisits: els integrants han de ser majors de 16 anys i disposar de 5 temes propis. Els candidats podran presentar la seua sol·licitud fins al 31 de març, a través del correu electrònic comunicacion@palaudealtea.com, remetre el seu treball mitjançant un enllaç a qualsevol de les plataformes com Spotify, MySpace, Dropbox o YouTube, entre altres, perquè el jurat puga escoltar els temes del grup. La resolució del concurs tindrà lloc el dilluns 1 d’abril, dia en el jurat es reunirà i seleccionarà als tres grups triats per a actuar el dissabte 8 de juny, als quals se’ls comunicarà via email o telèfon. L’entrada tindrà un preu de 12 euros.

Pin It on Pinterest