Select Page

Des de l’any 2017 i gràcies a les gestions realitzades per la regidoria de Turisme, les persones residents a Altea i els seus turistes, compten amb un servei més de connexió entre Altea, l’Aeroport d’Alacant-Elx i l’Estació de Renfe d’Alacant.

Juanjo Pérez Parker, gerent de l’empresa Beniconnect, li ha presentat a la regidora de Turisme, Anna Alvado, les bones dades obtingudes en 2018, amb un augment de xifres d’un 22% respecte a 2017.

Beniconnect pertany a un grup d’empreses que ha crescut notablement en els últims anys, prestant un servei de qualitat i eficiència, reconegut el 2018 pel Ministeri de Turisme amb la distinció a la millor empresa en qualitat de trasllats d’Espanya.

A Altea, Beniconnect ofereix el seu servei Express a l’aeroport i a l’estació de Renfe d’Alacant amb 4 punts de recollida situats a Hotel Vila Gadea, Hotel Cap Negret, Gasolinera Sant Blai i Port d’Altea.

La regidora de Turisme, Anna Alvado, agraïa a Juanjo Pérez Parker “la confiança mantinguda durant aquests anys en acceptar incloure a Altea en la seua ruta de trasllats, aconseguint així que el nostre municipi tinga una millor connexió entre dos emplaçaments tan importants com són, l’estació de tren Alacant Terminal i l’aeroport d’Alacant-Elx “.

L’edil també explicava que “aquests trasllats no només beneficien al sector turístic, sinó també a tota la societat alteana, facilitant el desplaçament tant a l’estació del tren, com l’aeroport d’Alacant”.

 

Pin It on Pinterest