Select Page

El Regidor d’Esports, Pere Barber i el President de la Federació Espanyola de Taekwon-do, Paco Ferrando, han donat a conèixer que el Palau dels Esports d’Altea serà la seu del Campionat de la Comunitat Valenciana de Taekwon-do ITF i Kickboxing els 23 i 24 de febrer.

Tal com ha explicat l’edil, “és la segona vegada que es celebra a Altea el Campionat de la Comunitat Valenciana de Taekwon-do ITF. Enguany, a més, li acompanyarà el campionat de Kickboxing, en el qual podran participar les categories júnior i sènior. Tindrem un cap de setmana completament dedicat a la pràctica d’aquestes disciplines”.

Està previst que l’esdeveniment aculla a més de 300 participants de totes les Comunitats Autònomes. Dels campionats eixirà la selecció valenciana que competirà contra la resta de seleccions.

Pere Barber ha recordat que “l’entrada és totalment gratuïta i les inscripcions romanen obertes a tot aquell que vulga competir”. I ha agraït en nom de l’Ajuntament d’Altea a la Federació de Kickboxing i al President de la Federació Espanyola de Taekwon-do “per la seua col·laboració i disposició per a fer que Altea continue sent seu d’aquests campionats”.

D’altra banda, Paco Ferrando ha comentat que “s’exercitaran totes les modalitats presents en el Kickboxing. A més, hi haurà cinc àrees de competició i es començarà des de la categoria júnior fins a la sènior. Quant a la modalitat de Taekwondo ITF, es podrà participar en modalitat de combat i formes, que serà una àrea de competició addicional”.

Finalment, Ferrando ha agraït a la Federació Valenciana de Kickboxing i a l’Ajuntament d’Altea, “tota la col·laboració i ajuda brindada, així com la cessió de les instal·lacions per a portar el Campionat més important de la Comunitat Valenciana al municipi”.

Pin It on Pinterest