Select Page

Aquest matí, el jurat ha resolt la decisió de la Convocatòria de la I Edició del Concurs de Cartells 8 de març “DONES I IGUALTAT”, en el marc del II Pla Municipal en matèria d’Igualtat entre Dones i Homes dirigit a la Ciutadania d’Altea (PMIOMH), anualitat 2019.

Les obres guanyadores han estat “Inefable” de Vivianne Hung Mejías, de 15 anys, primer premi; “La figura femenina” de Floor Den Hartog, de 18 anys, segon premi i “Puppets” d’Adrián Serrat Arroyo, de 15 anys, tercer premi.

L’obra guanyadora serà el cartell de la programació d’activitats per la setmana del 8 de Març: Dia Internacional de les Dones i el premi està dotat amb un val de 100 euros per a material escolar i un lot de llibres de lectura feminista. El segon i tercer premi consisteix en un lot de llibres de lectura igualitària.

La Regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez, agraeix la participació de l’alumnat del dos IES alteans i informa que el lliurament de premis tindrà lloc en la setmana del 8 de març en els respectius IES.

Pin It on Pinterest