Select Page

Ha participat l’alumnat dels centres educatius de la localitat

La Regidoria de Normalització Lingüística i la web Alteamipueblo, han impulsat un particular concurs de cartells sobre les llegendes populars de la localitat, entre l’alumnat dels centres educatius de la localitat. Una iniciativa que buscava mantenir viu el record de les llegendes i donar-les difusió.

Es van seleccionar les llegendes: La llegenda del Mascarat, La cova de la Dona, La Sirena de la Badia d’Altea, La Casa de la por, La Cova del Frare, La Culada de Judes; i es repartiren entre els diferents col·legis i instituts.

Els dibuixos seleccionats van rebre, de part de la Regidoria, el seu dibuix imprés a una tassa, una camiseta amb una il·lustració feta per Sarah Herrera i una bossa de material de diferents departaments de l’Ajuntament.

“Voldria agrair a Alteamipueblo la seua implicació, per estar en constant contacte i als instituts i col·legis per fer-se eco d’aquest concurs. Ha sigut molt bonic veure com els joves s’expressen mitjançant el dibuix, a través de llegir una història curta”, ha comentat la regidora de Normalització Lingüística, Marta Lloret.

Pin It on Pinterest