Select Page

La regidoria d’Esports, encapçalada per Pere Barber, ha sol·licitat una subvenció a Conselleria per a la millora del carrer de pilota de la Ciutat Esportiva. Esta subvenció està emmarcada en el programa de Millora d’Instal·lacions Esportives de la Generalitat.

Com explicava el regidor “és el segon any que concorrem a esta subvenció, perquè estem molt interessats en aconseguir finançament per tractar de millorar i posar en funcionament de nou el carrer de pilota”. Esta subvenció consta d’una dotació d’1.285.960€ i es finança un total del 80% del projecte presentat. En el cas d’Altea, informava el regidor “hem presentat el projecte que tenim des de fa dos anys per a millorar i renovar el carrer i que està valorat en uns 80.000€”.

Pere Barber donava més detalls d’este projecte, assegurant que “una vegada executat, el carrer es veuria completament remodelat i tornaria a tindre ús”. El projecte consta de dos fases; en una primera, s’actuaria en el sòl, adequant-lo a la pràctica de la pilota i també es contempla el tancament de la paret sud, actualment oberta, i la millora de la paret nord, amb un envidrament que faria visible el carrer des de l’exterior. La segona fase constaria d’una millora en la il·luminació de la pista i del tancament del sostre perquè es poguera practicar pilota durant tot l’any, sense que afecten les inclemències de l’oratge.

El regidor es mostrava satisfet pel treball que s’ha fet amb la redacció d’este projecte i assegurava que “des de l’àrea d’Esports esperem poder aconseguir una part important de la dotació, que ens permeta renovar el carrer i posar en valor la pràctica del nostre esport autòcton, que és una de les meues prioritats”.

Pin It on Pinterest