Select Page

Per tercer any consecutiu, els dies 31 de maig i 1 de juny de 2019 es celebrarà el festival de performance i vídeo creació la ‘Nit de l’Art’. Com a novetat, enguany s’ha afegit la modalitat d’instal·lació en l’espai públic i el consistori ha augmentat la dotació de les peces seleccionades (6 en total) les quals rebran 400€ cadascuna. Els interessats a participar poden descarregar les bases de la convocatòria en la pàgina web de l’Ajuntament d’Altea o en el Facebook de la Nit de l’Art. El termini de presentació de projectes finalitza el 31 de març.

Així mateix, enguany, la ‘Nit de l’Art’ s’obri també a tots els artistes i artesans locals que vulguen formar part del circuit Open Studios Nit de l’Art / Altea 2019 amb una convocatòria oberta per a la participació. En aquest cas, el termini d’inscripció dels tallers i estudis d’artistes finalitza el 15 de març.

Segons Diego Zaragozí, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, “en 2018 es van presentar més de 20 projectes, per la qual cosa enguany, amb l’augment de pressupost per als artistes i la notorietat que ens atorga ser Capital Cultural de la Comunitat Valenciana, esperem siga l’any de la consolidació del projecte la ‘Nit de l’Art’ com un dels festivals d’avantguarda de la comarca”.

Per a més informació es pot contactar a través de l’email nitdelartaltea@gmail.com. El termini de presentació per a la convocatòria de projectes de performance, vídeo creació i instal·lació finalitza el 31 de març. El termini de presentació de la convocatòria d’Open Studio finalitza el 15 de març.

Convocatòria de projectes de performance, vídeo creació i instal·lació

Convocatòria d’Open Studio

Pin It on Pinterest