Select Page

A l’horari habitual es sumen les vesprades de dilluns i dimecres, de 15:30 a 18:30 h, i els dissabtes i diumenges a demanda dels usuaris

A partir del dimecres 6 de febrer, l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal (PDM) ampliarà l’horari del punt net habilitat a la seua nau, situada a la partida Cap Blanc, per recollir els mobles i estris en general.

Com ha informat la regidora responsable de la PDM, Imma Orozco: ‘’des de la citada data s’ampliarà l’horari, que fins ara era de dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 h, a les vesprades de dilluns i dimecres de 15:30 a 18:30 h, per facilitar que la ciutadania puga dipositar els estris que no necessite al punt net de la PDM. Així mateix, també s’oferirà este servei els dissabtes i diumenges a demanda, és a dir, previ avís al telèfon 645 920 026 i d’aquesta manera poder acordar una hora eixe mateix dia per dipositar els estris, mobles o restes de poda’’.

Orozco ha aprofitat per recordar als veïns i veïnes d’Altea que tirar els estris, mobles, restes de poda, etc, sense previ avís és il·legal i que des de l’Ajuntament i la PDM es posen a disposició de la ciutadania tots els recursos necessaris per facilitar la seua gestió ja que ‘’és un servei gratuït, només cal telefonar al 96 688 19 03 i els operaris passen a recollir-los en el lloc i dia acordats o anar a dipositar-los al punt net en els horaris que hem habilitat’’.

‘’L’ampliació de l’horari del punt net és una mostra de la voluntat de la PDM per donar resposta a les necessitats que des de l’Ajuntament se’ns traslladen i a la nostra pròpia exigència d’introduir millores en la gestió del servei per acabar amb els punts negres al municipi. Este servei ha anat ampliant-se des de l’inici de legislatura, ens vam trobar amb un servei en precari que no existia i vam habilitar el punt net a la nau de la PDM i ara ampliem el servei de recollida a les vesprades i caps de setmana’’, assenyalava Orozco.

Imma Orozco ha destacat que “en 2018, el servei de neteja ha tingut 1.751 actuacions en els 25 punts negres identificats i s’han recollit 484.420 kg d’estris als que cal sumar, aproximadament, altres 350.000 kg de poda, enderrocs i aparells elèctrics, la qual cosa representa un 38’9% més que fa 4 anys. Un ardu treball de la PDM que cal ressaltar”. També ha volgut posar l’accent en la importància del treball de coordinació de les regidories implicades per ampliar la vigilància que ja està donant els seus fruits perquè s’estan tramitant les primeres sancions.

Finalment, la regidora apel·lava a la col·laboració i conscienciació ciutadana i recordava que és responsabilitat de tots evitar l’abandonament, vertit o eliminació incontrolada de qualsevol tipus de residu. És imprescindible el civisme perquè puguem, entre tots, acabar amb els punts negres a Altea.

Pin It on Pinterest