Select Page

La urbanització definitiva del Campus i la construcció d’un nou edifici evidencien la bona i activa relació entre el Consistori i la Universitat durant els últims 4 anys.

Este dijous, 7 de febrer, a les 11:00 hores, a la Casa de Cultura d’Altea, l’Ajuntament d’Altea i la Universitat Miguel Hernández, presentaran, de forma conjunta, les noves actuacions urbanístiques que es duran a terme al Campus d’Altea. L’acte, obert al públic, tindrà format de presentació i seguidament s’oferirà un coffee break.

Assistiran a aquesta presentació l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; el rector de la UMH, Jesús Pastor; i representants de les dos institucions com la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco; el regidor de Cultura, Diego Zaragozí; el vicerector d’Infraestructures, Juanjo Ruiz i la vicerectora de Cultura, Tatiana Sentamans; el degà de la Facultat de BBAA d’Altea, José Vicente Martín; el director del Departament d’Art, Daniel Tejero i el vicedegà d’Infraestructures, José Maldonado.

Pin It on Pinterest