Select Page

Segona jornada consecutiva sense poder sumar per l’Altealife, que visitava ahir la pista del líder Molina Vòlei. Les murcianes van demostrar perquè són l’equip més fort de la lliga i candidat a aconseguir l’ascens al final de la temporada.

Però malgrat això, l’Altealife va plantar cara al Molina des del primer punt, amb ganes de fer un bon paper al Pavelló Serrerías de la localitat murciana. Prova d’això és que l’equip alteà va aconseguir un còmode avantatge en els primers compassos de partit, sorprenent d’aquesta forma a les molinenses. Però aquest avantatge es va anar diluint amb el pas del primer set, fruit de les imprecisions i els nervis. D’aquesta manera, l’Altea va deixar escapar una clara oportunitat de començar el partit amb avantatge, després adjudicar-se el Molina Vòlei la primera mànega per un ajustat 25-23.

La pèrdua del primer set va deixar molt tocat a l’equip que dirigeix ​​Javi Mora, que va anar a remolc en els primers punts del segon set amb un clar avantatge en el marcador per les locals, que van arribar a dominar en un primer parcial per 10-2. Novament les alteanes es van refer per aconseguir igualar el partit en el segon set i posar l’electrònic amb un 15-15 que convidava a somiar a les nostres. Però una errada en la taula va impedir la remuntada després d’un error d’anotació, passant del 15-15 al 16-14 per al Molina que va acabar per descentrar a l’Altea. Després d’aquest petit detall, va ser un voler i no poder en els últims punts del segon set que tornaria a caure en el caseller de l’equip local després d’imposar per 25-19.

I ací es va acabar el partit, la lluita que caracteritza a les alteanes es va reduir a zero i punt rere punt el Molina Vòlei va fer el seu treball per a acabar tancant el partit i la victòria al seu favor, en un còmode tercer set.

D’aquesta forma l’Altealife encadena dues setmanes sense poder sumar, però amb la permanència més a prop després d’aquesta nova jornada de lliga. Ara l’objectiu de l’equip alteà passa per acabar la competició el més amunt possible en la classificació. Per això la visita del veí Beni4U Rental House Benidorm diumenge que ve 3 de febrer al Palau dels Esports, en el derbi comarcal en Primera Nacional, serà una bona oportunitat d’intentar acabar la lliga entre els cinc primers classificats. No en va, l’Altealife és l’únic equip debutant en la categoria i a hores d’ara de la temporada ja ha complit amb escreix totes les expectatives.

Pin It on Pinterest