Select Page

L’oferta turística d’Altea està de promoció a la fira MATKA que se celebra a Hèlsinki (Finlàndia) del 17 al 20 de gener. Per segona vegada, el Departament de Turisme, encapçalat per la regidora, Anna Alvado, juntament amb la tècnica de Turisme, Ana Pérez, està present a la capital escandinava amb l’objectiu de promocionar la nostra destinació i captar el turista finlandès i nòrdic a través d’ la promoció del turisme actiu i cultural en temporada no estival.

Per a Anna Alvado‘’la presència d’Altea en aquesta fira és fonamental per potenciar la desestacionalització de la nostra destinació turística, així com per fomentar l’arribada d’aquest tipus de turistes a Altea’’. En aquest sentit, l’edil destacava l’augment, en un 40%, del turisme finlandès al nostre país el 2018, i concretament més d’un 50% a la Comunitat Valenciana.

Altea ha assistit a MATKA amb nombrós material promocional de la localitat, com els tríptics dedicats a l’oferta nàutica, gastronòmica i de festes d’Altea, així com un vídeo que conté el més destacat de la nostra oferta turística. ‘’En aquesta fira, -explicava Alvado-, hem trobat el perfil de turista idoni per a Altea, un turista que gaudeix dels beneficis de la nostra climatologia i busca una oferta activa, familiar, cultural i entorns naturals. A més, molts són turistes de llarga estada i prefereixen viatjar en temporades no estivals’’.

Entre els contactes més importants que el Departament de Turisme d’Altea ha realitzat en aquesta fira destaca la confirmació de dos fam trips per a la primavera que ve, ‘’un d’una empresa de Turisme actiu i un altre d’un destacat tour operador finlandès’’, aclaria Alvado. ‘’També han estat moltes les atencions realitzades al mostrador d’Altea, sobretot el segon dia’’.

Aquesta és la primera de les accions promocionals de 2019 que continuarà a Madrid, del 23 al 27 de gener, a la fira més important d’Espanya, FITUR (Fira Internacional de Turisme). Altea ja s’està preparant per a esta fira amb la promoció dels sectors nàutic, gastronòmic, fester i cultural a través de diverses accions com un show cooking a IFEMA; la desfilada dels Moros i Cristians a Callao i la presentació d’Altea com a Capital Cultural Valenciana a Plaza Central.

Pin It on Pinterest