Select Page

El municipi és present a la Fira de Turisme d’Hèlsinki des del 18 al 21 de gener.

La regidoria de Turisme ha tingut a bé promocionar el municipi d’Altea a la capital de Finlàndia, Hèlsinki, assistint a la seua fira de Turisme. Un esdeveniment que congrega 850 expositors de 70 països i en què Espanya gaudeix d’una visibilitat més gran en la promoció de la seua oferta turística en ser el país convidat en la present edició de la Fira.

Com explica l’edil de Turisme, “Altea assisteix a este esdeveniment concorregut de la indústria del turisme al nord d’Europa baix l’emparo del Patronat Costa Blanca, que ha dissenyat una estratègia promocional centrada en el producte de golf i allotjaments hotelers de la província , a més de destinacions específiques com Guardamar del Segura, Calp, Alcoi o Altea”.

“Esta fira constitueix un potent aparador per mostrar l´oferta dels municipis alacantins, així com per establir i tancar contactes amb els països nòrdics, els països bàltics i Rússia”; ha assenyalat la responsable municipal de Turisme, Xelo González, qui ha indicat que “s’estima que durant les quatre jornades de celebració la fira rebrà més de 70.000 visitants, dels quals prop de 21.000 són professionals del sector de viatges”.

“Altea ja compta entre les pernoctacions amb turistes procedents del nord d’Europa, però es pot ampliar la xifra ja que el producte que ofereix Altea està entre les preferències del visitant nòrdic a l’hora d’escollir destinació, incloent-hi experiències de viatge responsables, la gastronomia , activitats a l’aire lliure i aventures familiars, totes enfocades al turisme sostenible i la diversitat cultural i natural”; ha apuntat l´edil de Turisme, que assisteix a la fira acompanyada per la tècnica de l´àrea, Ana Pérez Alós.

Pin It on Pinterest