Select Page

El València va truncar la ratxa positiva de resultats que arrossegava l’Altealife en les últimes jornades. Les valencianes van ser molt superiors a les nostres, independentment de les baixes que arrossegava l’equip alteà en aquest partit, però no va ser el dia de les alteanes en moltes facetes del joc.

El primer set va ser un reflex de tot el que va passar en el partit. Amb un Club Voleibol València molt centrat i ben plantat en defensa, va ser un voler i no poder per a l’Altea. Les alteanes, imprecises i amb molts errors impropis d’aquesta temporada, van sucumbir de forma ràpida en la primera mànega.

Ja en el segon set semblava que es repetiria el guió del primer, però l’Altealife volia donar una xicoteta alegria al nombrós públic que es va congregar al Palau dels Esports. Amb una lleu millora i les idees més clares, les alteanes van dominar el marcador en quasi tot el set i van aprofitar el seu xicotet avantatge en els últims compassos per a empatar el joc.

Però va ser tot un miratge, ja que el CV València va tornar a posar el corró i va continuar sumant punt rere punt, tant en el tercer com en el quart set, i es va adjudicar per mèrits propis el derbi autonòmic en 1ª Nacional.

Poca història per a un partit del qual s’esperava una mica més d’igualtat, a tenor de la classificació de tots dos equips. D’aquesta forma i després d’aquesta última jornada, les valencianes avancen a les alteanes en la classificació per un sol punt i l’Altealife es consolida en la cinquena posició.

El pròxim partit del CV Altea serà en terres murcianes davant el Molina Vòlei, l’actual líder de la categoria, que està demostrant ser l’equip a batre en aquesta competició. Serà una trobada on les nostres tindran poc que perdre i molt que guanyar, per poc que milloren la seua imatge dissabte que ve en el Pavelló Serrerias de Molina del Segura.

Dia de presentació

Prèviament a la trobada, tots els equips del Club Voleibol Altea van saltar al parquet del Palau dels Esports per a la seua presentació oficial en la present temporada 2018-2019. Des dels equips alevins, l’infantil femení, el cadet femení, el juvenil femení i fins al sènior femení, van anar desfilant davant l’aplaudiment del públic present en el Palau. Després de donar a conèixer a totes les jugadores i jugadors que aquesta campanya formen part de la “família” del CV Altea, en les seues diferents categories, va ser el torn dels discursos.

Tant l’entrenador del primer equip, Javi Mora, com el president de l’entitat alteana, Paco Lloret, van agrair la presència i suport de tots i van posar en valor el creixement que en els últims anys està tenint l’esport del voleibol en la localitat. Finalment, el regidor d’esports d’Altea, Pere Barber, va mostrar tot el seu suport al club i va felicitar jugadores, entrenadors i junta directiva pel treball que realitzen en benefici de l’esport alteà.

Pin It on Pinterest