Select Page

La regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez, ha anunciat la posada en marxa del programa ‘Digitalizadas; un taller d’habilitats digitals per a la millora de l’emprenedoria dirigida a dones. El curs tindrà lloc els dies 22 i 23 de gener, de 17:00 a 20:00 hores, a la sala d’ordinadors del Centre de Formació per a persones adultes.

Aquest programa, com ha explicat l’edil de l’àrea, “pretén facilitar i potenciar la participació, cerca d’ocupació i emprenedoria de les dones a través de l’adquisició de competències digitals i ús d’eines tecnològiques. Volem que les dones augmenten la seua influència personal i professional a través d’Internet per a reduir aqueixa bretxa de gènere, a més de promoure la seua inserció social i laboral. Amb aquesta formació aconseguirem generar una xarxa de digitalitzadores, la qual cosa es tradueix en una comunitat de dones amb major interés en l’ús de la tecnologia”.

El contingut del taller oferirà les eines necessàries per a la creació d’un blog de la plataforma Blogger, eines de gestió de Google per a empreses, comerç electrònic i els coneixements per a adquirir confiança i seguretat en la xarxa.

Aquesta iniciativa s’organitza des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea amb la Fundació Cibervoluntarios.org, la Fundació Mujeres i Google.org, i compta amb la col·laboració del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Vicenta Pérez ha explicat que “les places són limitades i l’ordre anirà determinat per la inscripció, que ha de realitzar-se prèviament en la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea”. Finalment, l’edil ha convidat a totes les dones interessades a adquirir aquests coneixements tecnològics a participar en el taller.

Pin It on Pinterest