Select Page

L’Alcalde, Jaume Llinares, convida a la participació ciutadana.

Divendres 11 de gener, a la Casa de Cultura, a les 19.30 hores, tindrà lloc la conferència “La reforma de la Constitució: la proposta del Consell de la Generalitat”, a càrrec de Manuel Alcaraz Ramos, conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

Tal com explica el conseller, “el passat mes de febrer el Consell de la Generalitat Valenciana va aprovar un document polític en el qual es plasmen una sèrie de consideracions i propostes davant una reforma de la Constitució Espanyola que es considera necessària. Aquest document pretén convertir-se en un element més per al debat i intervindre en un procés de revisió i discussió que esperem resulte fructífer”.

L’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, qui presentarà i moderarà el col·loqui, ha convidat a la participació de la ciutadania, ja que es tracta d’un acte obert al públic.

Pin It on Pinterest