Select Page

El divendres 14 de desembre a les 20:00h i com a cloenda del Cicle Llibres a la Tardor, tindrà lloc la presentació de les dues obres guanyadores de Premis Altea 2018, “Murta i  els minairons”, de Mercè Climent amb il·lustracions de Pau Urios, Premi Altea de literarura Infantil i Juvenil; i “Gens il.lustres”, de Tom Colomer Saus, Premi Carmelina Sánchez-Cutillas de Novel·la i Prosa Creativa. “Tot un luxe per a aquesta fi de temporada de Llibres a la Tardor”; ha declarat l’edil de Cultura, Diego Zaragozí.

Participaran en l’acte de presentació els autors de les obres guanyadores, Tom Colomer i Mercè Climent; Pau Urios, il·lustrador de “Murta i  els minairons”; Joan Borja, director de l’Càtedra Enric Valor; José Miguel Cortés, president de la Fundació Caixaltea i Diego Zaragozí, responsable municipal de Cultura.

“Si sempre és gratificant la presentació de llibres a Llibres a la Tardor, en aquest cas ho és encara més perquè les dues obres que es donaran a conèixer són el fruit del concurs literari del nostre municipi que està assolint grans quotes de participació”; ha assenyalat el regidor de Cultura, qui ha ressaltat la qualitat de les obres i agraït les col·laboracions de la Càtedra Enric Valor, Aila Edicions i Fundació Caixaltea.

Diego Zaragozí ha conclòs convidant a alteans i lectors a assistir a l’última sessió de Llibres a la Tardor, en què es presentaran les dues obres guanyadores de Premis Altea 2018.

Pin It on Pinterest