Select Page

La Regidoria de Benestar Social, encapçalada per Diego Martínez, ha sigut oferida pel Centre de Formació Ocupacional de l’Alfàs del Pi, amb dos cursos dirigits a persones amb discapacitat, amb la finalitat de proporcionar-los una eixida formativa i acreditada i facilitar així, la seua incorporació al món laboral. Aquests cursos són completament gratuïts i subvencionats, tant la formació com el transport, en cas de necessitat.

Els únics requisits que havien de complir els alumnes és la d’estar en possessió del Certificat de qualificació de grau de discapacitat, a més d’haver completat els estudis primaris.

Des d’Altea han sigut beneficiats cinc alumnes del TAPIS, dels quals quatre realitzaran un curs de 600 hores de confecció i publicació de pàgines web. Aquest curs rep una beca de formació amb un import de 857,60 euros i una altra de transport, de 407,55 euros. El cinquè alumne es formarà en un curs d’activitats auxiliars de vivers, jardins i centres de jardineria, de 370 hores. La beca d’assistència ascendeix a 595,20 euros i la de transport a 265,05 euros.

L’edil s’ha mostrat molt satisfet, “un dels objectius que teníem dins del Pla d’Ocupació ja és una realitat, gràcies al treball en conjunt, cinc alumnes rebran una formació acreditada amb la qual desenvolupar-se”. Finalment, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament i del Centre de Formació Ocupacional de l’Alfàs del Pi, així com als professionals del TAPIS que dia a dia realitzen una gran labor amb els alumnes, “hui podem dir que tot el treball dels nostres professionals ha donat els seus fruits”.

Pin It on Pinterest