Select Page

Divendres passat, 9 de novembre, concloïa el curs de Publicitat a Facebook i Instagram Avançat, organitzat per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea i impartit per Sergio Magán. La regidora de l’àrea, Anna Alvado, lliurava els certificats d’assistència a les 16 persones participants, representants del sector comercial local.

Alvado destacava que “aquest curs està englobat en les accions del Pla de Dinamització Comercial, on es va acordar prioritzar la formació del sector, sobretot en promoció i publicitat en noves tecnologies, en idiomes i en millorar l’atenció al client. Al llarg de l’any s’han realitzat diversos cursos relacionats que han comptat amb una gran acceptació per part de les i els comerciants d’Altea, per la qual cosa es realitzaran de nou a principis del proper any “.

Segons les dades aportades per Alvado, “les persones assistents, molt satisfetes, destacaven la importància d’acudir a aquest tipus de cursos que els ajuda a aprendre sobre les noves tecnologies i poder aprofitar aquest recurs digital per a incrementar les vendes”.

La Regidora finalitzava agraint la seua participació a totes les persones que han assistit a aquest interessant curs i al formador, Sergio Magán, expert en Màrqueting Digital i Publicitat a Facebook, per la seua professionalitat i bon fer.

Pin It on Pinterest