Select Page

Per la seua banda, l’equip de Optimist B del CN Altea puja al pòdium en sis ocasions; Carmen García Valls del CN Altea primera sub11 i segona absoluta, Clara Sophie García tercera sub11 i cinquena absoluta, Guillem Serrat segon absolut i Guillermo Suárez segon sub-11.

Altea, 11 de novembre de 2018 – Aquest cap de setmana ha tingut lloc un dels clàssics en el calendari de regates del Club Nàutic d’Altea, el Open Classe Optimist – Trofeu Dictum Advocats.

Un total de 220 regatistes procedents de la Comunitat Valenciana i Múrcia s’han donat cita en la badia d’Altea el 10 i 11 de novembre per a participar en aquesta regata puntuable per al rànquing autonòmic de les classe Optimist A i B per a la temporada 2018-2019. A més la regata, en disputar-se en format Open, ha comptat amb la participació d’un equip estranger procedent de Polònia amb 10 representants.

Com a novetat enguany l’empresa Dictum Advocats ha sigut el patrocinador oficial de l’esdeveniment, una signatura d’advocacia i consultoria econòmica, financera i tecnològica que porta temps recolzant a l’equip de regates infantil del Club Nàutic d’Altea i que en aquesta ocasió ha volgut fer un pas més en el seu compromís amb els valors del foment de l’esport base de vela infantil.

El dissabte, primer dia de regata, començava amb molt poc vent, la qual cosa provocava un ajornament en terra. Després de mitja hora d’espera la flota eixia a l’aigua a les 12:30 hores per a intentar prendre una eixida malgrat la inestabilitat del vent. A les 13:00 hores la meteorologia donava treva i permetia fer una prova per als Optimist A, única del dia, ja que els continus rols de vent van complicar molt la jornada. Els Optimist B es quedaven en blanc malgrat els incessants intents del Comitè per modificar el camp de regates i donar oportunitat als regatistes d’eixir a competir.

El diumenge canviava la sort de la regata i el temps acompanyava des de primera hora del dia, podent-se complir l’horari programat. En la primera màniga disputada bufava un vent de sud-oest per a posteriorment rolar a un 200 amb una mitjana de 10 nusos d’intensitat, la qual cosa ha permès que es pogueren disputar 3 proves més, transcorrent la resta del dia amb unes condicions idònies per a la navegació.

En Optimist B Eduardo Reyes del RCN Denia aconseguia el primer lloc tant en Absolut masculí com en la categoria sub-11 masculí. La regatista Leonor Romero del RCN Torrevella aconseguia fer-se el trofeu en Absolut femení i Carmen García Valls del CN Altea amb el primer sub11 femení.

En Optimist A Marta Fructuoso del RCN Torrevella s’ha fet amb l’or en Absolut femení i Mateo Codoñer del RCN València en Absolut masculí. En la categoria sub-13 masculí el regatista del RCR València Carlos Espi ha obtingut el primer lloc i Adriana Castro del RCN Torrevella ho ha fet en sub-13 femení.

Els regatistes del Club Nàutic d’Altea han fet una magnífica regata destacant l’actuació en femení de Carmen García Valls que ha quedat primera sub11 i segona absoluta i Clara Sophie García tercera sub11 i cinquena absoluta, i en masculí de Guillem Serrat que ha obtingut el segon posat en absolut i Guillermo Suárez el segon en sub-11.

El lliurament de trofeus es realitzava a les 17:30 hores del diumenge 11 en l’exterior del Club Nàutic d’Altea i va comptar amb la presència de José Rius, vocal de vela del CN Altea, Joaquin Rodríguez de Vera, Secretari de la Junta Directiva del CNA, Vicente García representant de l’empresa Dictum Advocats, Javier Clemente, secretari de la classe Optimist a la Comunitat Valenciana i José Manuel Licera director esportiu de la FVCV.

Pin It on Pinterest