Select Page

Gi & Bla i la Taverna del Xef, restaurants més valorats pels ruteros en l’especialitat de tapa obligatòria i tapa lliure respectivament

Aquest matí ha tingut lloc el lliurament de premis de la ruta gastronòmica Fruits de Tardor organitzada per la regidoria de Comerç. Ruta que ha tingut lloc del 19 d’octubre al 4 de novembre i en la qual ha augmentat el nombre de restaurants participants, 14 en total, i també ruters; així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Anna Alvado, qui ha fet un balanç molt positiu de l’activitat.

Segons les dades aportades per Alvado, “la valoració de la ruta és molt positiva perquè el nombre de participants és superior al de l’any passat, tant d’establiments com de nombre de ruters i ruteres. La gran majoria dels restauradors participants estan molt contents i han mostrat interès per participar de nou en un altre esdeveniment d’aquestes característiques perquè s’han donat a conèixer. Han estat molts els restaurants que han participat per primera vegada en les jornades i valoren l’experiència com a bona ja que aquest esdeveniment els ha donat molta publicitat i els ha aportat nous clients als seus negocis “.

“Les valoracions dels ruteros han estat molt bones i de vegades curioses”; ha assenyalat Anna Alvado, qui ha ressaltat “la gran quantitat de persones procedents d’altres països que resideixen a Altea o estan de vacances que cada vegada participen més en aquest tipus d’activitats i que a més tenen el detall de fer la valoració i una nota amb particularitats. Això és d’agrair perquè al final quan es demana la valoració de la gent és per tenir-la en compte i de totes aquestes anotacions i valoracions transmeses és d’on s’intenta millorar en properes edicions “.

Anna Alvado ha donat l’enhorabona a tots els premiats en la ruta que han estat molts ja que s’han repartit 3 xecs valorats en 100€ per gastar en el comerç local, premis patrocinats per la regidoria de Comerç, i que han recaigut en Dorian Roberto R., Fatima G.V. i Mona B.; un sopar per a dues persones a Gi & Bla, restaurant guanyador de la Tapa Obligatòria i una altra a la Taverna del Xef, guanyador de la Tapa Lliure;  tres lots de cervesa Althaia i un tast els guanyadors han estat Alan A., Simon Q. i Suzanne R.; a més de 10 estoigs de vins gentilesa de Bodegues Torres, que han recaigut en Hazel M., Mª Ángeles D., Roland L, Raúl UR, Thierry G., Paul W., Pilar GG, Linda V., Ramon ES i Vijerman J .

Els restaurants guanyadors Gi & Bla i La Taverna del Xef han resultat premiats amb 200€ cada un i 1/2 pàgina de publicitat a la revista Gui-T Magazine.

“He de dir que he provat la majoria de les tapes i han estat exquisides”; ha postil·lat Anna Alvado, responsable municipal de Comerç, que no ha deixat passar l’oportunitat de donar les gràcies als col·laboradors de Fruits de Tardor: Cerveses Althaia, Cellers Torres i Mª José Tent responsable de GuiaT Events.

Per concloure, Anna Alvado ha agraït la participació dels 14 establiments a Fruits de Tardor, “perquè han fet unes tapes fantàstiques i immillorables pel preu que tenien de tan sols 3€ que costava cadascuna i vull donar-los l’enhorabona a tots pel treball que han realitzat.”

Pin It on Pinterest