Select Page

L’embarcació patronejada per Salvador Pérez guanya la primera posició i el León IV es fa amb el premi a la peça major.

49 aficionats a la pesca i 19 embarcacions han participat aquest passat dissabte 27 de novembre al Concurs de Pesca al Curricà organitzador pel Club Nàutic d’Altea.

Com a novetat enguany l’empresa de lloguer de vaixells i venda de material de pesca i vela, Terre i Mar, ha decidit donar suport al esdeveniment i col·laborar amb el Club Nàutic d’Altea.

Per tal de promoure la pesca responsable i conscienciar sobre una actuació respectuosa en el medi marí, cada embarcació només ha pogut presentar al pesatge un màxim de sis peces per espècie permesa: Bacoreta, Melva, Llampuga i Bonítol. Amb aquesta restricció es pretén que els pescadors no esgoten els bancs de peixos i hagen de recórrer diferents zones i buscar varietats d’espècies diferents.

L’embarcació Crisal, patronejada per Salvador Pérez i tripulada per Santiago Carrillo s’ha fet amb la primera posició amb un total de 7800 grams capturats.

En segon lloc s’ha classificat el León IV, del patró Gustavo Moreno i els tripulants Rosa Mª Canals, Alejandro Moreno i Pablo Moreno, que ha aconseguit un pesatge de 7580 grams i més ha estat el que s’ha emportat el premi a la peça major gràcies a la captura d’una llampuga de 1430 grams.

La tercera posició ha estat per al Brillante, patronejat per Timoteo Mulet i tripulat per Tomás Pajarón, amb un total de 7280 grams de peix capturat.

El premi a la tripulació que capturara les sis peces de les quatre espècies vàlides en concurs en aquesta ocasió ha quedat desert.

El concurs va començar a les 7:00 hores i els pescadors van tenir prop de 6 hores de pesca per aconseguir la major diversitat d’espècies i els millors mides. A les 13:00 hores es va procedir al pesatge de les captures.

El lliurament de trofeus va tenir lloc al restaurant del Club Nàutic on posteriorment tots els participants van compartir un dinar que tenia com a plat principal un arròs caldós de marisc.

El lliurament va estar conduïda pel vocal de pesca del Club Nàutic d’Altea Joaquín Rodríguez de Vera i el representant de l’empresa Terre i Mar Sasha Essers que van agrair a tots els participants la seua assistència i van lliurar als guanyadors un trofeu especial consistent en material de pesca de la botiga de Terre i Mar.

Pin It on Pinterest