Select Page

Aquest nou vial unirà el nucli urbà amb el nucli antic mitjançant la connexió dels carrers Filharmònica i Empedrat

Aquest matí, l’equip de govern, encapçalat per l’alcalde, Jaume Llinares, l’edil d’Urbanisme, Imma Orozco, i el regidor d’Infraestructures, Roque Ferrer, han girat visita a les obres d’execució de la nova via “El Carreró del Forn de la Viuda”. Una obra, amb un període d’execució de dos mesos, que unirà el carrer Empedrat del Poble Antic amb el carrer Filharmònica del nucli urbà.

“Crec que és una xicoteta actuació que té repercussions importants ja que guanyarem en mobilitat de vianants perquè connecta tres zones importantíssimes del nostre municipi com és el centre del poble, la primera línia i també el Poble Antic”; ha comentat la responsable municipal d’Urbanisme, que ha afegit que l’actuació “facilitarà molt el trànsit als usuaris de l’Escola de Música i la gent que utilitza aquest aparcament per accedir a la primera línia”.

Imma Orozco ha assenyalat que “aquesta connexió es recull en el Pla General del 82 però fins ara, durant els seus 36 anys de vigència, les anteriors corporacions no havien considerat prioritària la seua gestió i execució. Per a nosaltres sí que ho és i crec que el resultat serà del grat de tothom”.

Pel que fa a les característiques de l’accés, Orozco ha explicat que “s’ha decidit actuar d’una manera molt respectuosa amb l’entorn. Serà un carrer empedrat perquè connecta el Raval Mariner amb el Poble Antic; a més dignificarà l’entorn de la Plaça de la Filharmònica que, amb l’actuació que va fer Ferrocarrils i amb aquesta, va adquirint una forma molt més atractiva i molt diferent de la que tenia fa tan sols 5 o 6 anys”.

Com apuntava en el Ple del mes de setembre l’edil de Participació Ciutadana, Maria Laviós, també present a la visita, “aquest nou vial de trànsit de vianants va ser el projecte més votat en els anteriors pressupostos participatius i la nomenclatura del nou vial ha sorgit de la iniciativa popular, concretament de la família propietària”.

Pin It on Pinterest