Select Page

Les obres de reparació i millora de la piscina municipal d’Altea avancen a bon ritme i s’estima, si no hi ha imprevistos, que finalitzen el mes de febrer. Així ha informat el regidor d’Esports, Pere Barber, després de la reunió de seguiment que va mantindre fa uns dies al costat del regidor d’Infraestructures, Diego Zaragozí, amb l’empresa adjudicatària del projecte, Construred Obras y Servicios

L’estat actual de l’obra és avançat, ja s’ha instal·lat la maquina desfumidificadora i la setmana vinent començarà la instal·lació del nou sostre de metacrilat. Aquest projecte de renovació de la piscina contemplava la reparació dels diferents trencaments del got de la piscina, la substitució de la maquinària que ja havia sobrepassat la seua vida útil, el canvi dels filtres i de la depuradora; a més del canvi de les plaques de metacrilat de la coberta i la reforma de l’entrada per a millorar la seua accessibilitat.

“Després dels problemes amb l’anterior adjudicatària estem contents de poder anunciar que l’obra s’està realitzant dins dels termes previstos i que finalitzarà aproximadament el mes de febrer. En aqueix moment s’iniciaran els treballs de posada a punt perquè al més prompte possible es reprenga el servei”, ha assenyalat el regidor d’Esports, Pere Barber.

A més, de l’obra, també estan represos els treballs de selecció de personal per part de l’empresa Pública, adjudicatària de la gestió de la piscina. Els llocs de treball que ha seleccionat l’empresa són els de socorristes, monitors i personal d’oficina.

 

Pin It on Pinterest