Select Page

Del divendres 2 al diumenge 4 de novembre, Palau Altea acull l’obra de teatre “Adiós Arturo” de la companyia la Cubana. Una divertida obra escrita i dirigida per Jordi Milà, la durada és de 1h i 50min. El preu de les estrades oscil·la dels 18,50 als 36 € i quatre són les representacions que La Cubana durà a terme a Altea. Divendres 2 de novembre a les 20h; dissabte dia 3 a les 18:00h i a les 22:00h i diumenge 4 de novembre a les 19:00h.

Què veurà el espectador?

A partir de la mort als 101 anys d’edat, d’un polifacètic artista molt famós internacionalment, Arturo Cirera Mompou, nascut a Altea el 1917, quan el seu pare d’origen català exercia de metge de capçalera, el públic coneixerà el veritable guió de la vida d’aquest escriptor, pintor, escultor, col.leccionista d’art, poeta, compositor musical, dramaturg, actor i director alteà.

A través de la seua família, amics i cercles pròxims que van estar al seu costat coneixerem els llums i les ombres d’aquest personatge, i com no del deu  “inseparable” company Ernesto, el lloro amb qui ha conviscut els últims quaranta anys.

Però sobretot descobrirem la hipòcrita parafernàlia teatral que tots muntem per acomiadar una persona, utilitzant “els mateixos conceptes” i les mateixes “frases fetes” calcades des de “els temps de la picor”. També ens riurem a través de la picaresca popular de tots “els entrellats teatrals” que envolten aquest tipus d’actes i que tots tenim assumits com “normals” i en els quals participem.

No podem desvetllar més. El secret i la sorpresa tornen a ser els prota-gonistes de l’espectacle i el públic ho descobrirà en el seu moment. Dir, això sí, que “Adiós Arturo” és un cant a la vida i de com cal fer per viure-la intensament, deixant en evidència totes les convencions socials i “les ximpleries” que ens dificulten el poder fer-ho. Una boja comèdia, amb tocs “surreals” i amanida al més pur estil de La Cubana: amb participació del públic, sorpreses i molt d’humor.

Per a més informació i venda d’entrades a www.palaudealtea.com

Pin It on Pinterest