Select Page

La Regidora d’Educació i Igualtat, Vicenta Pérez, ha inaugurat en l’Aula de Cuina del FPA el taller de sushi dirigit als alumnes de 6ͤ de primària, que en el dia de hui han gaudit els alumnes del CEIP dels Rotes, i oferit per Zhan, Xef del Restaurant Kitsume de l’Hotel Villa Gadea a Altea.

Com ha destacat l’edil, “l’objectiu d’aquesta activitat és el d’ensenyar als xiquets i xiquetes a veure la cuina propera, de manera divertida, perquè siguen ells mateixos els qui puguen preparar el seu menjar i no dependre dels precuinats, així com aprendre a netejar la zona de treball i mantenir la higiene corresponent per a així conscienciar-los en què la cuina és un espai d’igualtat, que en cap cas ha d’estar associat al gènere”.

Aquesta activitat, que es realitza al llarg de la setmana, s’engloba dins del programa “Anem a cuinar!”, que va per la seua tercera edició i està enfocada als alumnes de 4t, 5ͤ, 6ͤ de primària, dels cinc col·legis públics del municipi i 1r de l’ESO, dels dos instituts. Tal com ha explicat la regidora, “abans de la realització del taller, tots els alumnes i alumnes assisteixen a xarrades sobre nutrició i alimentació”. Per al desenvolupament del taller s’ha facilitat a cada alumne un davantal, un gorro i els ingredients per a realitzar la seua recepta.

Vicenta Pérez ha destacat que “es tracta d’una activitat que es brinda des de la Regidoria d’Educació i Igualtat als centres i la veritat és que estem molt contents de la resposta dels mateixos, que ens permet seguir cada any, amb una total participació, des dels centres educatius als qui agraïm sempre la seua col·laboració”. Finalment, la regidora ha agraït la col·laboració del restaurant japonès Kitsume.

Pin It on Pinterest