Select Page

La Regidoria de Normalització Lingüística i Educació, dirigida per Vicenta Pérez, ha informat de l’arribada del bus de la llengua a Altea, que se situarà al Passeig Marítim, en la zona d’esplai, al costat de la Platja de l’Espigó.  Estarà obert al públic el divendres de 14:30 a 16:00 hores i el dissabte de 12:00 a 14:00 y de 15:00 a 20:00 hores.

Aquesta iniciativa, emmarcada dins de la campanya “Sempre teua. La teua llengua” de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, arriba a Altea aquest divendres dia 26, per a promocionar el valencià entre la ciutadania mitjançant activitats i concursos. El “Bus de la llengua” està dirigit a xiquets, joves, majors i famílies que vulguen gaudir d’activitats d’oci i didàctiques en valencià. El visitaran escolars del municipi en cites programades.

El “Bus de la llengua” posarà a la seua disposició cinc tallers amb els quals es pretén animar i fomentar a la ciutadania a parlar en valencià. Els tallers, que són totalment gratuïts són els següents:

“Una del quatre”: Un joc per equips que consisteix a respondre a tot tipus de preguntes sobre geografia, literatura, cultura i llengua valenciana. L’equip que responga més ràpid serà el guanyador.

“L’alfaruleta”: L’objectiu és posar a prova quantes paraules coneixes en valencià, mitjançant una ruleta, moltes categories i l’ús del vocabulari.

“El conte volador”: Consisteix a escriure el principi d’una història, de la qual els teus companys s’encarregaran de continuar, per a després tu seguir escrivint la seua.

“Paraules esteses”: Destinat als més xicotets de la casa, els qui hauran de retallar lletres i decorar-les al seu gust, per a després crear paraules en valencià que apel·len a sentiments positius.

“A la moda”: Un joc que pretén despertar la creativitat mitjançant la creació d’un eslògan divertit i atractiu amb el qual motivar a la resta d’assistents a comprar en valencià. Com a premi l’eslògan triat serà plasmat en una samarreta i una bossa de roba.

Per a més informació s’ha habilitat la web www.sempreteua.gva.es/es de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, on es poden consultar totes les activitats i propostes, a més del recorregut complet de l’autobús al llarg dels mesos.

Pin It on Pinterest