Select Page

Aquest diumenge al Palau d’Esports d’Altea, el Molina Vòlei visitava l’Altealife Visit Altea com a líder de la categoria, que demostra ser un dels equips a batre aquesta temporada. Malgrat això, les alteanes van tutejar a les murcianes durant gran part del partit amb jugades molt disputades per tots dos bàndols.

En el primer set, l’Altea Va sortir amb ganes de fer un bon partit. Després dels primers compassos, les alteanes van arribar a tenir una primera renta amb 3 punts d’avantatge, aprofitant que les murcianes no acabaven d’entrar en el partit, encara que ràpidament les Visitants van començar a reduir les diferències fins emportar-se el set inicial.

En la segona màniga, el partit va ser un calc del primer set, i les murcianes van portar la iniciativa des del principi. Malgrat això, el CV Altea no va desconnectar en cap moment i estrènyer fins als últims punts del segon set, millorant en l’apartat ofensiu per a arribar amb opcions. Però tampoc va poder ser i l’equip murcià va acabar portant-se de nou un altre set.

En tot moment el Altealife Visit Altea va seguir creient en les seues opcions per a intentar reduir les diferències, però en l’inici del tercer set el Molina Vòlei va aprofitar diversos errors consecutius de l’Altea per a marcar en el marcador fins a 7 punts. Les alteanes van ajustar una mica més el servei i van reduir la diferència per situar-se per primera vegada per davant del marcador i anar administrant la diferència de dos o tres punts fins al final de set. Però el cansament de les alteanes i l’efectivitat murciana van acabar per frenar qualsevol indici de reacció i segellar en un clar quart set per a les visitants, la victòria del Molina Vòlei.

El CV Altea afrontarà en la propera jornada de lliga el segon derbi autonòmic de la temporada davant el Beni4U Rental House Benidorm. Un partit entre dos equips que es coneixen molt bé i que tindrà lloc dissabte 27 d’octubre a les 18:00 hores al Pavelló Raúl Mesa de Benidorm.

Pin It on Pinterest