Select Page

El regidor de Noves Tecnologies i Comunicació, Pere Barber, ha informat, amb l’arribada del mes d’octubre, l’inici de la nova temporada de Ràdio Altea i de les novetats del departament que dirigeix. Temporada que es prolongarà fins al mes de juny de 2019.

A més, ha destacat que, “des de fa uns mesos el Departament de Comunicació ha vist ampliada la seua plantilla, gràcies al programa del Servei Valencià d’Ocupació i Formació Avalem Joves Plus, amb tres nous treballadors, concretament una periodista, Chloé Gallais, una community manager, Eva Tecles, i un tècnic, Jacint Gómez”.

Pere Barber ha ressaltat que, “amb totes aquestes noves incorporacions millorem els serveis que donem des del Departament de Comunicació i Ràdio Altea, i seguim creixent”. En aquest sentit, es dóna suport a la pàgina web www.alteadigital.es, s’han ampliat les xarxes socials de l’Ajuntament d’Altea i de l’emissora municipal, així com el reforçament tècnic de la mateixa.

D’altra banda, Paco Lloret, responsable de Ràdio Altea, ha concretat la nova programació de l’emissora municipal, que inclou moltes novetats, entre les que destaquen programes de contingut cultural, musical, així com seccions de viatge, tecnologia i lectura, entre d’altres.

Lloret ha destacat la col·laboració amb la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, per donar continuïtat a tota la programació vespertina de la ràdio, de la qual ha emergit “El Rall”, un programa realitzat de forma conjunta totes les emissores municipals pertanyents a la Xarxa i que combina informació, agenda i grups de música.

El responsable de Ràdio Altea ha ressaltat que “es mantenen programes veterans, com El Despertador; La Ràdio de tu Vida, programa que realitzen les persones majors de la Residència Les Boqueres i que compleix la seua vuitena temporada; i El Guix, que fan els escolars de la localitat, que compleix la seua sisena temporada”. Com ha explicat Lloret, “pràcticament no deixem ni un forat buit, la programació del matí i la vesprada és pròpia, emetem de manera contínua des de les 08:00 fins a les 00:00 hores”.

A la pàgina web de Ràdio Altea www.radioaltea.com, es poden escoltar tots els programes de producció pròpia, que disposa d’un històric amb el seu podcast disponible per descarregar. A més, hi ha una aplicació per a dispositius mòbils que permet escoltar en temps real o a la carta, qualsevol programa d’emissió de Ràdio Altea, que com ha explicat Paco Lloret, “es va posar en funcionament l’any passat i el seguim mantenint per la gran acceptació que ha tingut”.

Pin It on Pinterest