Select Page

El Altealife Visit Altea va començar de la millor manera la seua història en competició nacional. Les alteanes van superar a l’Universitari Guadalajara per 3-1 en un partit molt irregular per tots dos bàndols. La jornada dominical va arrancar amb bon ambient a les graderies, però no va ser suficient perquè, tant Altea com Guadalajara, començaren el xoc centrades. Els errors per tots dos equips es van anar succeint durant totes les fases de la trobada, però el Altealife Visit Altea va ser més pràctic i va aprofitar les seues oportunitats per a tancar un partit, que en algunes fases se li va fer costera amunt. Durant el tercer i quart set, l’Altea va controlar el marcador i va administrar el seu avantatge fins al final de la trobada.

Durant tot el partit va haver-hi una falta de ritme per part de les alteanes, que han d’anar agafant el to físic per a jugar en l’elit del voleibol nacional. Encara així, el Altea va saber suplir amb il·lusió i força les seues manques en el seu primer partit.

En aquesta primera jornada en el grup C de 1a nacional va destacar la victòria local del Voley Murcia, així com les victòries a domicili de l’Almeria Sostenible Mintonette, el Molina Voley i el Nevadis Albolote CV16.

El CV. Altea viatjarà a València en la seua pròxima jornada per a enfrontar-se al Club Voleibol València, en el primer derbi autonòmic de la temporada. El partit es disputarà en el Pavelló Municipal Benicalap Sud, aquest diumenge 14 d’octubre a partir de les 12:30 hores.

Pin It on Pinterest