Select Page

Donat l’èxit de les visites guiades gratuïtes que es vénen organitzant des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, la mateixa presenta la programació prevista per als mesos d’octubre, novembre i desembre, en els quals es duran a terme un total de 5 rutes .

La primera ruta tindrà lloc el proper diumenge 7 d’octubre amb sortida des de la Plaça de l’Ajuntament. “Ruta Quintanes i Barranquet: coneix l’horta alteana” de la mà de la nutricionista Ana Zaragoza.

La segona de les cites serà el diumenge 21 d’octubre amb “Ruta L’Algar: l’inici de l’horta alteana”, guiada pel Tècnic en Gestió Ambiental, Kiko Jorro.

Al mes de novembre la ruta prevista tindrà lloc el diumenge 11 per “La Via Dianium-Camí Reial”, dirigida per la biòloga marina Rebeca Velasco.

Per a desembre dues són les propostes que es presenten, una per al diumenge dia 2, “Ruta a Altea la Vella pel Camí Fondo” amb el guia local Felipe Lozano i una segona el diumenge 9, anomenada “ruta coneix Altea!” introduïda per l’historiador alteà Juanvi Martín.

Anna Alvado, regidora de Turisme, davant la nova programació de rutes guiades gratuïtes, ha mostrat la seua satisfacció per la continuïtat d’aquest exitós projecte que contribueix a la desestacionalització del turisme. “Amb aquesta iniciativa, al seu dia, vam crear un nou producte turístic en temporada baixa, que ens permet visibilitzar quan agradable és visitar i conèixer Altea en els mesos de tardor i ofereix al turista una opció més per gaudir d’Altea i el seu paisatge”; ha declarat Alvado, qui ha aprofitat per “convidar a tota la ciutadania a participar d’aquestes jornades familiars, en què gaudim de l’entorn i aprenem coses interessants de la mà dels i les professionals que ens acompanyaran”.

Totes les rutes eixiran des de la Tourist Info Altea, situada al Passeig Sant Pere, llevat de la primera que partirà des de la Plaça de l’Ajuntament.

Més informació al telèfon 965 84 41 14 i a altea@touristinfo.net.

Pin It on Pinterest