Select Page

Dissabte 19 de novembre a les 10:30 des de l’aparcament del riu Algar.

Dissabte 19 de novembre, l’escriptora Carmelina Sánchez-Cutillas serà la protagonista d’una de les rutes turístiques que el departament municipal de Turisme ofereix al llarg de tot l’any, de manera gratuïta, a visitants i residents amb l’objectiu de promoure i donar a conèixer els detalls del patrimoni alteà. Així ho ha assenyalat l’edil d’àrea, Xelo González, que ha explicat que “es tracta d’una ruta molt interessant que recorrerà el camí que tantes vegades l’escriptora valenciana va transitar en la seua infància i joventut”.

L’activitat, que partirà a les 10:30 des de l’aparcament annex al riu Algar, recorrerà la ruta del Camí Reial fins arribar a Villa Gadea, on els assistents podran visitar l’Aula Didàctica de Cultura Contemporània Carmelina Sánchez-Cutillas. Esta ruta compta amb la col·laboració de l´àrea de Cultura de l´Ajuntament d´Altea, regida per Aurora Serrat.

“Es tracta d’una ruta turística on l’assistent, a més de gaudir del bonic paisatge que recorrerà, des d’Altea fins a l’Olla d’Altea, passant per Cap Negret, podrà conèixer amb més profunditat la figura i l’obra de l’escriptora vinculada a Altea i gran figura de les lletres valencianes del segle passat, Carmelina Sánchez-Cutillas”; ha comentat l’edil de Turisme, que convida a la participació.

La inscripció és gratuïta a la Tourist Info Altea, al carrer Sant Pere 14 o a través de l’email  touristinfo@altea.es  o al telèfon 96 584 41 14.

D’altra banda, González ha realitzat una valoració molt positiva de la ruta cultural realitzada el passat diumenge 30 d’octubre, que també va comptar amb la col·laboració del departament de Cultura, a la qual van assistir tant turistes com a nous residents a Altea que volien conèixer les activitats culturals que es realitzen al municipi durant tot l’any.

Com ha recordat l´edil, “els assistents van poder conèixer l’exposició Poètiques de la llum, de la mà del seu autor Ximo Vaello, així com gaudir del concert de tancament del Festival de Música Antiga i Barroca a càrrec de Somni Duo a Palau Altea” .

“Estes visites organitzades fora de l´època estival estan centrades a divulgar, tant a turistes com a residents, els valors culturals i naturals del nostre municipi”; ha subratllat la responsable municipal de Turisme, que ha conclòs assenyalant que “en este sentit estem en línia de redoblar els esforços per protegir i salvaguardar el patrimoni cultural i natural i també complir amb l’ODS que marca que les ciutats exerciran un paper important a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible”.

Pin It on Pinterest