Select Page

El dissabte 29 de setembre es va disputar la final de la Lliga Valenciana 2018 de bàsquet edició Alacant, de les categories sènior i junior, en el Palau dels Esports. En un espectacular ambient, el CB Terralfàs es va erigir com el gran triomfador d’aquesta final.

Per la seua banda, el Bàsquet Altea va alçar el trofeu de campió en la categoria sènior, al costat del CD Onil i Denia Bàsquet. L’equip alteà va guanyar al CB Benidorm amb un resultat de 93 a 49, realitzant un joc intractable, tant en defensa com en atac. Els locals van dominar de principi a fi a l’equip de Benidorm, que no va poder més que aguantar el vendaval del Bàsquet Altea.

L’equip alteà va començar sobreeixint i va celebrar la seua victòria que coincideix amb el 30 aniversari del club. Els amfitrions van oferir a la seua afició un trofeu molt treballat que omple d’il·lusions les aspiracions del club en la lliga. Els locals van disputar un gran partit coral, destacant el joc d’Iván Zhauniarovic com MVP.

Pin It on Pinterest