Select Page

Un any més, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, dirigida per Anna Alvado, s’ha unit a la celebració del Dia Mundial del Turisme, celebrat ahir dijous 27 de setembre, baix el lema “Turisme i transformació digital”, triat per la organització Mundial del Turisme.

Les accions, que es van realitzar des de la Tourist Info Altea al llarg del dia, consistien en 4 transmissions en directe, via Facebook Live, en què els informadors turístics Jennifer Gómez i Pablo Pérez mostraven al món quatre racons d’Altea. A les 11:00 hores van començar amb la visita guiada des de la Platja de l’Espigó. A les 13:00 hores van mostrar al barri històric de Bellaguarda. A les 17:00 hores van continuar amb una transmissió des del Port d’Altea i van acabar a les 19:00 hores des de la Plaça de l’Església d’Altea.

La Regidora de Turisme, Anna Alvado, vista la participació dels usuaris, valora molt positivament les accions dutes a terme a través del Facebook d’Visit Altea i revela que, “les xifres que ens deixa la campanya realitzada amb motiu del Dia Mundial del Turisme , entre totes les publicacions realitzades al respecte, i sobretot procedint dels quatre vídeos en directe realitzats arriben a un total de 32.097 persones; 1.681 clics en les publicacions; 954 interaccions, és a dir, m’agrades i comentaris; 5.650 reproduccions dels vídeos i 2.511 minuts vistos “.

Anna Alvado ha apuntat que “per ser la primera vegada que es realitza aquesta activitat, el resultat ha estat molt favorable tenint en compte, a més, que a nivell qualitatiu tots els comentaris que han deixat els usuaris són molt positius i en ells es parla molt bé de la localitat”. L’edil mostrava el seu agraïment a Jennifer i Pau, companys de la Tourist Info, per haver volgut participar en aquest projecte i per l’excel·lent treball realitzat.

La responsable municipal de Turisme ha recordat que “el turisme, com un dels principals sectors econòmics transversals del món, ha d’anar de la mà de les telecomunicacions i noves tecnologies per aconseguir una bona promoció de la destinació”.

 

Pin It on Pinterest