Select Page

El 27 de setembre es celebra el Dia Mundial del Turisme, enguany baix el lema ‘’Turisme i transformació digital’’.

Un any més, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altea s’uneix a la celebració del Dia Mundial del Turisme. Enguany el lema triat per l’Organització Mundial del Turisme és “Turisme i transformació digital”.

Per això, les accions que es realitzaran des de la Tourist Info Altea al llarg del dijous 27 de setembre consistiran en 4 transmissions en directe, via Facebook Live, en les què els informadors turístics Jennifer Gómez i Pablo Pérez mostraran al món quatre indrets d’Altea. A les 11:00 hores començarem amb la visita guiada des de la Platja de l’Espigó, a les 13:00 hores descobrirem el barri històric de Bellaguarda, continuant a les 17:00 hores amb una transmissió des del Port d’Altea i finalitzant a les 19:00 hores des de la Plaça de l’Església d’Altea.

La Regidora de Turisme, Anna Alvado, anima a tots els seguidors del Facebook de Visit Altea a seguir aquestes visites guiades en directe. A més, afegia que, “el turisme, com un dels principals sectors econòmics transversals del món, ha estat testimoni dels avanços en les telecomunicacions, la informàtica, les xarxes, Internet, la tecnologia mòbil, etc. Per aquest motiu, la transformació digital ha d’estar present en la promoció de la nostra destinació turística, invertint en noves tecnologies que facen tasques d’informació, distribució i màrqueting”.

Pin It on Pinterest